INTERIØR - INSPIRATION - HVERDAGSLIV - MODE

INTERIØR - INSPIRATION - HVERDAGSLIV - MODE

tirsdag den 4. oktober 2011

Ferm Living...


Nye tapeter og tekstiler bliver flittigt prøvet af i privaten hos tapetfirmaet Ferm Livings ejer og chefdesigner, Trine Andersen. Kom indenfor i et 60’er-typehus tilsat en god dosis moderne design.Spisebordet er 'Slap Table' fra Tom Dixon, stolene designet af Ray og Charles Eames. Over spisebordet hænger to af Verner Pantons 'Flowerpot'. Plakaten med en bille på væggen er fra Hagedornhagen.

Kontoret er indrettet med en lang gennemgående bordplade i bejdset egetræ, så både Trine og Martin kan arbejde hjemme på samme tid. Tapetet ’Feather’ er fra Ferm Living, kontorstolen med patineret læder er designet af Hans Olsen og købt på Lauritz.com.
 

Den åbne entré forbinder rummene i stueetagen og har nedgang til underetagen. Tapetet ‘Squares’ fra Ferm Living danner en flot grafisk effekt. Kommoden er et arvestykke, der er blevet autolakeret, og spejlet er fra Ikea.Tip: Giv arvemøblet ny stil Har du et ældre arvemøbel i træ, som du ikke nænner at skille dig af med, men som heller ikke lige passer ind i din indretning, kan du give det et helt nyt og supermoderne udtryk hos den lokale autolakerer. En kommode som denne koster cirka 1.500 kr. at få lakeret.

Dit tøj fortjener også at få sit eget værelse. Find noget frækt tapet som Ferm Livings ‘Fashion’, der er vist her. Tapetser et indhak i soveværelset. Stil et åbent garderobeskab som ‘Metro’ fra Casa Shop foran. Krydr med åbne skokasser fra Nomess. Vupti, så har du et unikt garderobeskab.

Den originale hoveddør og det lille elskab er bibeholdt i det originale design fra 1965. Tapetet hedder ’Squares’ og fås hos Ferm Living. Knagerækken er ægteparret Eames’ legendariske, fundet på et loppemarked i London. Paraplyholderen i akryl er  specialdesignet af parret selv.

Arbejdspladsen i ’havestuen’ bruger parret til lige at tjekke mails og finde info på nettet. Bordet er fra det nu lukkede Room, stolen købt på loppemarked. Den sorthvide tegning er af Nanna Debois Buhl, mens det røde print er af Andy Warhol.

I stedet for at åbne helt op til køkkenet valgte Trine og Martin at lave et stort vindue, så der kan langes ting frem og tilbage. Det skaber liv i de to rum og er en praktisk detalje. Drinksvognen ‘Speedy’ er fra X-akt.

Den lille spiseplads for enden af køkkenet er perfekt til en hurtig gang morgenmad eller kaffe om eftermiddagen. ”Det skulle ikke larme for meget i køkkenet, fordi rummet er småt. Derfor har vi undgået overskabe og prioriteret en lille spiseplads, som vi holder meget af. Især om morgenen,” siger Trine.

Sofaen er designet af Anders Nørgaard og købt hos Illums Bolighus. ‘Cubus’-bordet af Søren Georg Jensen er købt hos Lauritz.com. Puderne er fra Ferm Living, og den lille taburet på hjul fra Fritz Hansen. Den stribede vase er fra Kähler.

Børneværelset er klar til, at lille August tager sine første skridt - og selvfølgelig er tapetet ’Rush Hour’ fra Ferm Living. Briksen er oprindeligt en daybed, som parret har købt på Lauritz.com. Tæppet har Augusts oldemor strikket.

Sønnen August på et halvt år sover skønhedssøvn i en fin Junoseng. Puden med træer er fra Ferm Livings børnekollektion, og patchworkpuden har Trine syet sammen med sin mor.

Det lille bord er et arvestykke, der er malet fint mintgrøn. Stolen er antik fra Kina og købt hos Shop It i Århus. Smykketræet er vintage og fundet i en lille antikbutik i København.

Rammerne i soveværelset er helt enkle, så de mønstrede accessories fra Ferm Living kan stjæle rampelyset. Det mørke sengetæppe er dog fra Hay, taburetterne ‘Tolix’ fra House of Lawson og sengelamperne fra Ikea.

Badeværelset er indbydende med masser af lys gennem det matterede vindue med de spøjse wallstickers ’Light Bulb’ fra Ferm Living. Gulvfliserne er fra Flisegalleriet, de hvide toiletborde fra Kartell, mens vasken er fra Villeroy & Boch.

Tip: Wallstickers på vinduetWallstickers er ikke kun til væggen, som navnet ellers antyder. Prøv ligesom Trine at putte dem på vinduet i badeværelset for at få en sjov effekt. Disse wallstickers er fra Ferm Living og hedder ‘Light Bulb’.
 

Nye tapeter og tekstiler bliver flittigt prøvet af i privaten hos
 tapetfirmaet Ferm Livings ejer og chefdesigner, Trine Andersen.
Kom indenfor i et 60’er-typehus tilsat en god dosis moderne design.
-------------------------------------------
New wallpapers and textiles are frequently tested in private of the
wallpaper company Ferm Living's owner and chief designer Trine Andersen.
Come in a 60´s standard house with a healthy dose of modern design.

1 kommentar:

Heidi Hallingstad Cousin sagde ...

Ja, det ser rigtig godt ud, ingen tvivl om det... Det som altid imponerer mig mest med Trine Andersens hjem (eller de boligreportager man ser fra hendes hjem), er at det hele ser sådan lidt tilfældigt ud, men alligevel passer det hele helt perfekt sammen. De kunst er svær :-)
Håber du har det godt, og forsinket tillykke med din fødselsdag! Knus; Heidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tusind tak for dit besøg!
Det gør mig så glad, at du kiggede forbi :-)