INTERIØR - INSPIRATION - HVERDAGSLIV - MODE

INTERIØR - INSPIRATION - HVERDAGSLIV - MODE

søndag den 8. maj 2011

When Mother’s Day hurts...

I dag er det Mors Dag og dagen er meget speciel for mange.


 Det gør mig bevidst om, at nogle af jer, har mistet jeres mødre, nogle til kræft og andre sygdomme, og også dem af jer som har mødre med demens tæt på livet. Demens ændrer mødre, som du engang kendte, til fremmede. Jeg har en fornemmelse af, hvor hjerteskærende en situation det er lige nu og mit hjerte smerter for enhver, der går gennem enhver forældres tab. Der er også dem, som har et vanskeligt forhold til deres mor, og for hvem denne dag kan fyldes med smerte.

den anden side er der også dem, som har mistet deres dyrebare babyer i løbet af det seneste år, og for hvem Mors Dag er bare endnu en smertelig påmindelse.

i dag en appel vegne af alle dem, der finder denne dag smertefuldt uanset af hvilken grund.
Vis omsorg til familie og venner, som idag kæmper med en følelse af sorg og tab.
En sms, e-mail et telefonopkald eller lignende, som viser omsorg og opmærksomhed overfor et menneske, som har ekstra brug for det idag.

Og for dem af jer, for hvem denne dag er en fest, fejr det helhjertet.
 Nyd din mor, omfavn dine børn.

Rigtig god dag til jer alle!

Klem
Tina

2 kommentarer:

weissbunt sagde ...

What a thoughtful post :-). When you are happy you tend to forget about everyone else. I did enjoy this day thoroughly for I have 3 healthy and beautiful children and still have my mother and mother-in-law. I did also think of my wonderful grandmothers who have past away a while ago and I also sent some loving thoughts to two angel babies who I lost very early in the pregnancy but who will always hold a spot in my heart :-). I hope this wonderful day was not too sad for you! Take care - maks :-)

Hallingstad sagde ...

Fine ord, Tina, og et rigtig flot indlæg på en dag som i dag! Tak :-) Knus; Heidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tusind tak for dit besøg!
Det gør mig så glad, at du kiggede forbi :-)